Naturprodukter

Ullabo´s Naturprodukter

och

Författarsida

Naturprodukter


Känn på ordet. Låt det rulla i munnen och riktigt njut av känslan av renhet och fräschhet som ordet utstrålar.  Naturprodukt, alltså en produkt som kommer från naturen. Kan det bli bättre. 

Jag är helt övertygad om att det naturen kan göra fel, det kan den också rätta till. Det är när vi försöker härma naturen på kemisk väg som det börjar köra i hop sig.

Hur överlevde folk på t.ex. 1700-talet, (nu hävdar säkert något ljushuvud att det gjorde de ju inte, ha, ha, ha),  jo, tack vare "kloka gummor & gubbar" som var intresserade av växter och deras läkekraft. Munkar och nunnor, kineser, indianer, aboriginer och andra upplysta människor har i tusentals år hjälpt folk och fä med sina örter. En del har till och med fått plikta med livet för sin vetskap om naturens läkekraft. Lite häxjakt är det ännu idag på vissa naturläkemedelsutövare. Gå in på en veterinärkongress och säg "Hej jag är djurhomeopat" får ni se vad som händer. Glöm inte att ta på er riktigt högkvalitativa gympaskor som går att springa fort och länge i.

Visst, den moderna vetenskapen är fantastisk. Tänk bara att kunna byta ett hjärta eller en njure, eller läka en livshotande infektion med antibiotika, det är helt otroligt bra. Kortison kan också vara superbra, t.ex. om en människa eller ett djur blivit ormbiten, eller får en kraftig astmaattack, då räddar det liv. Men det är fullständigt värdelöst att gå på kortison år ut och år in eftersom det ger så många hemska biverkningar. Det finns många andra mediciner som faktiskt bara härmar naturen och dessutom ger en massa biverkningar, så att man för att ta en sorts medicin måste ta tre till mot biverkningarna på den första, det är inte bra.

Jag är även helt övertygad om att all sjukdom och ohälsa kommer sig av någon sorts obalans i kroppen eller sinnet. I kroppen kan det vara brister på olika mineraler eller vitaminer, obalanser i hormonerna eller tarmen. o.s.v.I själen kan obalansen komma av sorg, chock, o.s.v. vilket också gör så att kroppen kommer i obalans och så är den onda cirkeln igång.

Jag menar inte att man skall strunta i vetenskapen och doktorerna, de fyller sin funktion också. Men vi kanske skall börja tänka oss för lite vad det är vi stoppar i oss. Vi bara tar emot receptet från doktorn utan att reflektera över att det finns naturligare sätt att bli frisk, utan biverkningar och utan att symtomen kommer tillbaka så fort medicinen är slut. Och vi kanske skall knuffa lite på våra vetenskapsmän och säga att bara för att det inte går att testa vetenskapligt med deras metoder behöver det inte vara fel eller verkningslöst.

En otroligt bra tidning som heter 2000 talets vetenskap tar upp sådana saker som den traditionella vetenskapen inte vill varken undersöka, förstå eller kännas vid. Gå gärna in på 2000tv.se , läs eller börja prenumerera på tidningen.

Jag har själv fått otrolig hjälp av Aloe Vera från Forever Living Products, som du kan läsa mer om under knappen Aloe Vera. MSM, Glukomax och Kolloidalt silver från Ion-Silver, som du kan läsa mer om här under. Vilka jag nu är återförsäljare för. Man kan tvätta sitt eget hår, duscha och bada sin hund, häst eller katt, utan att ha dåligt samvete mot miljön, det känns viktigt för mig. De har superbra naturprodukter till både folk & fä. Jag är helt övertygad om att jag fått dessa enorma resultat MSM och Glukosamin på grund av att jag dricker Aloe Vera från Forever Living som tvättar tarmen skonsamt ren från slagg så att tarmluddet kan ta upp kosttillskotten ordentligt. Att använda produkter från naturen utan en massa kemikalier ger ren läkekraft utan biverkningar vilket gör att man kan bli frisk utan att behöva använda kemikalier och konstgjorda ämnen är fantastiskt.

MSM: 

Ger kroppen tillskott av metyl och organiskt bundet svavel. MSM hjälper kroppen att reparera sig på den cellulära nivån. Bristen hanteras genom att ge kroppen rätt material att reparera sig själv med. 100% rent.Tänk dig en produkt som förstärker ditt yttre genom att göra ditt hår starkare och mer levande, dina naglar starkare och din hud mjukare, samtidigt som den dämpar dina allergiska reaktioner orsakade av föda, pälsdjur, damm och pollen. Tänk dig sedan en produkt som kan verka antiinflammatoriskt och smärtlindrande vid ryggvärk, artros, reumatism, ledvärk och andra sjukdomstillstånd – samtidigt som den hjälper mot förstoppning och andra magbesvär. Tänk om allt detta dessutom fanns kombinerat i en och samma produkt! Det gör det faktiskt! Du kommer kanske bli förvånad över att produkten som kan åstadkomma allt detta består av organiskt svave l.

GLUKOSAMIN: 


100% ren glukosaminsulfatprodukt utan andra tillsatser.  Viktig näring för att kroppen ska kunna hantera och motverka olika förslitningsprocesser. Behövs för att kroppen ska kunna bilda större molekyler som finns bland annat i ledvätska och brosk .

KOLLOIDALT SILVER:


Är en vattendesinficeringsprodukt som effektivt dödar bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium (malaria ).

 

 

 

Ullabo´s Naturprodukter

Backvägen 2

545 35 Töreboda

Tel: 0703 993749

Email: ullabos59@gmail.com

Ullabos innehar F skatt

Öppettider i den fysiska butiken: Ring 0703 993749 för information.