Författarsida

Ullabo´s Naturprodukter

och

FörfattarsidaFÖRFATTAR OCH FÖRLAGSSIDA

ADHONI BOKFÖRLAG:

www.adhoni.se


 Förlagets ägarkonstellation.


 Ulla Adamsson - Förlagschef, förläggare, författare och huvudansvarig för vårt kursutbud. Ulla   är publicerad i 2 stycken novellantologier. Del 1 & 2 fantasyserien Arvet från Sicilien. Del 1 i barnboksserien Sagan om Tuva och Tuss. Samt i faktaböcker om hälsa.


 Jenny Holmström - Författare, förläggare. lektör, illustratör samt huvudansvarig för sociala medier. Arbetar som Logistic Manager, frilansar som lektör och korrekturläsare. Är publicerad i antologier och tidskrifter.


 Titti Nilsson - Författare, förläggare, sekreterare. Huvudansvarig för hemsidan. Arbetar som skribent och är utgiven i en novellantologi samt tidskrifter.


Fakta om Adhoni Bokförlag:


Förlaget har som mål att ge ut böcker i de flesta genrer. Även ljudböcker, e-böcker samt noveller. Förlaget håller kurser. Kursutbudet planeras att utökas med webinarier och distansutbildningar inom skrivande, kommunikation, marknadsföring m.m.

 

 Arvet från Scicilien.

En serie på fyra böcker som handlar om den mediala Saga och hennes äventyr. Genren är magisk realism och tar dig med till forntida häxors arv, kampen mellan gott och ont, naturväsen, oknytt,  kärlek och vänskap över gränser.

 Del 1 Häxeld finns tillgänglig på den fysiska bokhandeln och hos näthandlarna. Den utspelar sig i Töreboda i Sverige.

 Del 2 Häxringar finns tillgänglig på Adlibris och Bokus och den utspelar sig i England.

 Del 3 Häxriter beräknas komma ut före jul 2018 och utspelar sig på Irland.

 Del 4 Häxmagi som är den avslutande delen beräknas komma ut under 2019 och utspelar sig i    Tivedsskogen i Sverige.

HÄXELD

På Valborgsmässoafton år 1018, föds, på Sicilien, fyra systrar med magiska krafter. Tre blir goda, en blir ond. För att skydda magin och hela mänskligheten från mörker och ondska, spred de tre goda systrarna ut sig till olika länder i världen. Med sig hade de fyra magiska föremål.


År 2017. Tvingas Saga, släkting i rakt nedstigande led från en av systrarna, att lära känna sig själv för att kunna använda sina magiska krafter när hon blir hotad. Tre främlingar flyttar in i Töreboda samtidigt som två av hennes vänner försvinner. Hon tvingas välja mellan gott och ont, ljus och mörker för att skydda en av de fyra magiska föremålen, Skuggornas bok, och de människor hon älskar.

Häxeld finns att köpa på din favoritbokhandel. Klickar du på knappen kommer du  direkt till boken på Adlibris.
HÄXRINGAR

I nutid har Saga, ättling i rakt nedstigande led till de sicilianska systrarna, lyckats med uppdraget att skydda Skuggornas bok från den onde Emilio. Vintern passerar lugnt och utan ytterligare strapatser, fram till den tidiga vårdag då hon upplever en déjà vu på sin väg till brevlådan. I posten finns ett brev undertecknat av Angel, vilken påstår sig vara en avlägsen släkting till Saga. Tillsammans med Dan beger hon sig till England för att bistå Angel i kampen att skydda den magiska Ringen från Emilios bror Carlos. I Angels sällskap uppdagas allt mer om deras förflutna och om den profetia som berättar om Arvet från Sicilien. De möter många av englands magiska folk och naturväsen, bland annat en varulv och en vampyr som bara äter vegetabilier.

Häxringar finns att köpa på din favoritbokhandel. Klickar du på knappen kommer du direkt till boken på Adlibris.Sagan om Tuva och Tuss

Del 1 Skogens folk

Naturfolken i Tivedens djupa vildmark har under århundraden lidit av det ständigt pågående kriget mellan tomtar och troll. Fiendskapen tog sin början för så oändligt länge sedan, att ingen längre minns när, hur eller vad som tände den första gnistan. En vacker dag föds ett skruttigt litet tomtebarn...Skogens folk är del ett av tre i serien Sagan om Tuva och Tuss. Berättelsen handlar om trollflickan Tuva och tomtepojken Tuss som av Näcken och Skogsfrun får det ansvarsfulla uppdraget att mäkla fred mellan tomtarna och trollen och därmed få ett slut på kriget som drabbar Tivedskogarnas alla fria folk.


Snart kommer del 2: Kronan och Spiran

Hur ska det gå? Kommer Tuva och Tuss att lyckas med sitt uppdrag att stoppa kriget mellan tomtarna och trollen? Läs den spännande fortsättningen i Kronan och Spiran, där Skogsfrun ger Tuva och Tuss i uppdrag att finna tomtefars krona och spira som sägs vara lösningen till att få ett slut på den eviga osämjan mellan skogens folk. Sökandet efter kronan och spiran tar dem till Skottland och Irland. Där får de stifta bekantskap med alver och leprichorns innan de kan återvända hem till Tivedsskogen. Det finns även andra varleser på vår jord, med mycket större magisk kraft än en liten Tomtepojke och Trollflicka, som kan ha ett eget intresse av dem. Storsjöodjuret Nessie är en av dem.


Sista delen: Tomtarnas konung.

I bok tre, knyts säcken ihop. Först måste Tuva och Tuss ta tillbaka Tuss mantel från Trollkungen. De vet vad som gäller. Det stora slaget mellan Tomtarna och Trollen ska avgöras. Kommer det att räcka med att de visar upp de magiska föremålen? Ska Tomtarna acceptera Tuss som kung? Vad säger Trollen? Är Tuss stark nog?

 

 

 

Ullabo´s Naturprodukter

Backvägen 2

545 35 Töreboda

Tel: 0703 993749

Email: ullabos59@gmail.com

Ullabos innehar F skatt

Öppettider i den fysiska butiken: Ring 0703 993749 för information.